Jarrukengät kannattaa pinnoittaa uusimisen sijaan

Kulkuneuvojen jarrukengät ja niiden kitkapinnat kuluvat vääjäämättä ja edessä on jarrukenkien uusiminen. Koko komponentin vaihtamisen sijaan voidaan ne kuitenkin pinnoittaa uudelleen, jolloin säästetään uuden jarrukengän hankintahinnasta huomattavasti.

Kitkaliimaus Oy on pitkään toiminut, luotettava ja laadukas toimija. Teemme monipuolisia huoltotöitä myös kevyempien kulkuneuvojen jarrurummuille, jarrukengille sekä kytkimille. Tietotaitomme on karttunut vuosien varrella ja tänä päivänä olemme alan ehdoton erikoisosaaja.

Jarrukengät museoautoihin, moottoripyöriin ja muihin kulkuneuvoihin

Suoritamme jarru- ja kytkinpintojen kunnostuksia

  • museoautoihin
  • asuntovaunuihin
  • peräkärryihin
  • traktoreihin.

Lisäksi uusimme kitkapintoja moottoripyöriin sekä vanhempiin henkilö- ja pakettiautoihin. Teemme myös jarrurumpujen sorvausta sekä jarrukenkien säteishiontaa ylipaksuille jarrukengille.

Takuuvarmaa laatua tarjoaa Kitkaliimaus Oy - ota yhteyttä!

Työmme on laadukasta ja käyttämämme materiaalit tilaamme suoraan eurooppalaisilta, korkealaatuisilta kitka-ainevalmistajilta. Pidämme erityistä huolta käyttämiemme aineiden laadusta. Huonolaatuiset materiaalit saattavat johtaa esimerkiksi jarrujen puoltamiseen, mutta Kitkaliimaus Oy:n kanssa asioidessanne voitte luottaa saavanne ensiluokkaista palvelua ja laatua.

Pinnoituksia teetettäessä katsastusviranomaiset suosittelevat, että saman akselin molemmille puolille tehtäisiin täysin sama työ jarrujen puoltamisen estämiseksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!