Avoinna ark. 8.30 - 16.30

Kitkapinnat teollisuuden käyttöön

Teollisuusprässien, voimalaitosten generaattorien ja muiden teollisuuden koneiden jarrukenkien kitkapinnat kuluvat kovassa käytössä ja ne tulee vaihtaa säännöllisesti. Jarrukengät teollisuuden koneisiin eivät ole pieni investointi, ja mitä suurempi kone, sitä suurempi hinta on kokonaisella jarrukengän komponentilla. Ratkaisu, jolla saavutetaan merkittäviä säästöjä, on jarrukenkien pinnoitus. Kitkaliimaus Oy on jarru- ja kytkinpintojen erikoisosaaja, joka palvelee teollisuuden toimijoita kautta maan.

Korkealaatuinen kitka-aine testataan huolellisesti

Teollisuuden olosuhteisiin vaaditaan teknisesti korkealaatuisia kitka-aineita, ja on erittäin tarkkaa, millaisia liimoja saa käyttää. Kansainvälisillä markkinoilla toimivat yhteistyökumppanimme ovat kehittäneet nykypäivän olosuhteita ja laatuvaatimuksia vastaavat kitka-aineet, joita käytämme ja toimitamme myös suoraan asiakkaillemme.

Teollisuuden kitka-aineille tärkeitä ominaisuuksia ovat mm. lämpötilankesto, kitka-arvo ja pintapaineet. Nämä kaikki ominaisuudet tutkitaan huolellisesti yhteistyökumppaniemme laboratorioissa. Jopa tuhat tuntia kestävät testaukset laadun varmistamiseksi takaavat kitkapinnoitteidemme korkean laadun. Toimitamme asiakkaillemme alan parhaiden kitka-ainevalmistajien korkealaatuisia jarru- ja kytkinpinnoitteita.

Myös niittaus, lämpöliimaus ja muut palvelut

Hoidamme kunnostukseen liittyvinä töinä lämpöliimaukset vaativiin kohteisiin sekä niittaukset ajanmukaisin välinein. Palvelemme myös koneistamalla kitkamateriaalit tarpeiden mukaan. Lisäksi toimitamme tarvittaessa valetut erikoispinnat piirustusten pohjalta. Tarvittaessa meiltä saa myös uudet jarrupalat työkoneisiin.

Tarjoamme erittäin kustannustehokkaan ratkaisun teollisuuden eri kohteissa käytettävien koneiden ja laitteiden jarrukenkien ja kytkinpintojen kunnostamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää erikoiskitkapinnoistamme!